Martinus Backstage -tapahtumapuistossa musiikkia koko elokuun ajan

Uutinen

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKulttuuriAsukkaatNuoret

Vantaalaisen Kulttuuritalo Martinuksen takapihalla sijaitseva urbaani keidas kokoaa musiikinystävät nauttimaan musiikista ja kesän viimeisistä lämpimistä illoista.

Yleisöä esiintymislavan edessä

Martinus Backstage luo tunnelmaa Martinuksen takapihalla

Raikas ja helposti lähestyttävä ohjelmisto on koottu yhdistämällä avoimeen hakuun osallistuneita artisteja, nuorisotilojen nuorten toiveita sekä tunnettuja nimiä. Lisäksi viikkottaiset Vibez-klubit ovat kokonaan nuorten kuratoimia.

“Koimme tärkeäksi, että etenkin nuorten ja nuorten aikuisten ääntä kuultiin valinnoissa”, kertoo Kulttuuritalo Martinuksen tuottaja Leela Johansen.

Martinus Backstagen ohjelmisto jakautuu kolmeen eri kokonaisuuteen. Keskiviikkoisin ovat Vibez-klubit, torstaisin Pienten taideillat perheen pienimmille ja perjantaisin sekä lauantaisin Backstage Live -sarja. Backstage Livessä nähdään kovassa nousukiidossa olevia rap-artisteja sekä tunnelmallista indie-musiikkia. Esiintymässä ovat mm. Arppa, Lyömättömät, Fabe, Ege Zulu, Rosa Coste ja Vahtera.

Tapahtumasarja järjestetään nyt toista vuotta peräkkäin. Joitain muutoksia on tullut viime vuoteen verrattuna. Esimerkiksi tänä vuonna takapihan tapahtuma-alueella palvelee myös Martinus Café terasseineen.

“Viime vuoden kokemuksien perusteella olemme pystyneet tekemään vieläkin toimivampia ja tunnelmallisempia ratkaisuja. Tänä vuonna ei myöskään tarvitse varautua alueen lohkomiseen rajoitusten takia, joten voimme toimia hieman vapaammin. Viime vuoden suosikki riippumattolounge palaa toki takaisin!” kertoo aluetuotannosta vastaava Veera Kauppi.

Martinus Backstagen aikataulu: 

Avajaiset 5.-6.8.  

Pe 5.8. Nicholas X, Onni Rajaniemi ja Antikyyniset 
La 6.8. Lasten Lauantai: Kukkataivastyöpaja ja Megamuskari –konsertti 
La 6.8. Rosa Coste, Ares 

Ke 10.8. VIBEZ-klubi 
To 11.8., Pienten taideillat: Musiikkisirkus 
Pe 12.8. Fabe, Ida Alex 
La 13.8. Arppa, Kraiden  

Ke 17.8. VIBEZ 
To 18.8. Pienten taideillat: Tii-tii tikanpoika -runoleikki 
Pe 19.8. Vahtera, Katri O 
La 20.8. Emmy June, TBA 

Ke 24.8. VIBEZ 
To 25.8. Pienten taideillat: Tanssileikkipaja  
Pe 26.8. Lyömättömät + open mic 
La 27.8. Ege Zulu, Senya 

Katso Martinus Backstagen keikat myös Vantaan tapahtumakalenterista.

Avainsanat

TapahtumatMusiikkiMartinlaakso