Tunnelmallinen M-klubi-sarja käynnistyy Kulttuuritalo Martinuksessa

Uutinen

Raikkaita ja herkkiä tulkintoja kuullaan Kulttuuritalo Martinuksen lämpiön tyylikkäässä klubitilassa syksyllä kolmen illan verran. Perjantaisin järjestettävä M-klubi tuo lavalle tämän hetken mielenkiintoisimmat pop- ja r‘n’b-nimet.

Artisti New Ro nojaa käteen.

New Ro esiintyy ensimmäisellä M-klubilla perjantaina 16.09.

"Olemme huomanneet, että alueelle on muuttanut paljon nuoria aikuisia, jotka kaipaavat ohjelmaa myös kotinsa lähellä. M-klubi tarjoaa tunnelmallisen ympäristön nauttia ajankohtaisesta musiikista ja hyvästä seurasta.” kertoo Kulttuuritalo Martinuksen kulttuurituottaja Leela Johansen. 

Klubit ovat K-18 ja Martinus Café palvelee juhlijoita myös livekeikkojen jälkeen. Baarista löytyy suolaisen purtavan ja alkoholittomien juomien lisäksi hyviä viinejä, erikoisoluita ja syksyyn sopivia drinkkejä. 

Ensimmäisellä M-klubilla perjantaina 16.9. esiintyy New Ro. Laulaja, lauluntekijä ja tuottaja, jonka upeat laulutaidot ja räiskyvä persoona ihastuttavat heti.  

Debyyttialbuminsa vuonna 2021 julkaisseen artistin oma soundi on kirkkaampi kuin koskaan. Se on nerokas yhdistelmä modernia poppia ja r’n’b:tä 80- ja 90-luvun nostalgialla höystettynä. New Ro’n tarttuvat rytmit, huumaavat melodiat ja killerit koukut ovat omaa luokkaansa. 

M-klubi:n syksyn ohjelma: 

  • Pe 16.9. New Ro klo 20.00, ovet klo 19.00 
  • Pe 21.10. Onniboi klo 20.00, ovet klo 19.00 
  • Pe 9.12. Kauriinmetsästäjät klo 20, ovet klo 19.00

Lippuja myy lippu.fi hintaan 10€.

Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.

Avainsanat

MartinlaaksoTapahtumat