Kohderyhmä: Lapsiperheet

Tähän listautuvat sisällöt, joille on merkitty kohderyhmäksi lapsiperheet. Sivustolla saattaa kuitenkin olla myös muuta lapsiperheille kohdistettua sisältöä.

Konekäännös auttaa ymmärtämään vantaa.fissä

Uutinen

vantaa.fi on nyt saatavilla konekäännettynä yli 100 kielelle. Konekäännös auttaa ymmärtämään sisältöjä erityisesti silloin, kun virallista käännöstä ei ole.

Kulttuuritalo Martinuksen kevät 2023 tarjoilee musiikkia, teatteria ja lasten suosikkeja avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Uutinen

Kulttuuritalo Martinuksen kevään kattaukseen kuuluu eturivin artisteja kuten Knucklebone Oscar, VIIVI, Jesse Markin ja Ursus Factory. Lapsia ja nuoria ilahduttamassa ovat Hevisaurus sekä Tatu ja Patu, Elämä ja teot -esitys. Martinuksen lämpiön M-klubeilla nähdään muun muassa Pambikallio ja Isaac

Myyrmäen suuralue

Uutiskirjeen tilaus avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Asiointipalvelu

Kiinnostavatko oman asuinalueesi osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet? Haluatko tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja kaupungin tarjoamista palveluista? Kiinnostavatko sinua kenties vantaalaisista tehdyt tilastot? Tilaa itseäsi kiinnostavat kirjeet suoraan sähköpostiisi.