Martinus Backstage

Martinus Backstagen -kesätapahtumat järjestetään Kulttuuritalo Martinuksen takapihan puistossa. Backstage tuo keskelle Martinlaaksoa upeita esityksiä.

Konsertti Marinuksen backstagella.

Kesä tapahtumat

Martinus Backstagella on kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia. Syksyn 2023 ohjelmisto julkaistaan pian!

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet noudattamaan Tapahtumateollisuuden ja viranomaisten yhdessä laatimaa check-listaa turvallisuusohjeista tapahtumissa.

Kulttuuritalo Martinuksen turvallisuusohjeet katsojille

Haluamme tarjota teille sekä turvallisen että unohtumattoman kulttuurielämyksen, joten kiinnitämme erityistä huomiota yleisön ja henkilökunnan turvallisuuteen. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Toivomme että yleisö noudattaa kanssamme seuraavia toimintaohjeita.

Tutustuthan näihin turvaohjeisiin ennen kuin osallistut kulttuuritalojen tapahtumiin:

  • Tilojen siivousta on tehostettu.
  • Suojelethan muita mahdolliselta tartunnalta ja et tule paikalle, jos sinulla on vähäisiäkään  flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta.
  • Huolehdithan käsihygieniasta: Pese kädet aina tarvittaessa tai käytä käsidesiä. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.
  • Yski tai aivasta hihaasi tai jos mahdollista suojaa suusi kertakäyttöisellä nenäliinalla. Heitä käytetty nenäliina heti roskiin.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa Martinukseen.

Tapahtuma-alue

Martinus Backstage-tapahtuma-alue sijaitsee Kulttuuritalo Martinuksen takapihan puistossa.

Esiintymistilana toimii lavaksi muokattu merikontti. Kontin lähettyville sijoitetaan eurolavoista rakennettuja istumapaikkoja. Tapahtuman ajaksi voi lainata istuma-alustoja ja valita oman istumapaikkansa puiston alueelta. Lisää oleskelutilaa löytyy tapahtuma-alueen riippumattomaailmasta.

WC-tilat ovat sisällä Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä. Kulku puistosta WC-tiloihin tapahtuu kulttuuritalon etupihan puoleisten pääovien kautta. Kulkureitti on merkitty selkeästi opastekylteillä.

Esteettömyys

Martinus Backstagen tapahtuma-alue ei ole esteetön. Puisto sijaitsee loivassa rinteessä.

Tapahtuma-alueelle on mahdollista tulla esimerkiksi pyörätuolilla puiston hiekkatietä pitkin. Pyörätuolin kanssa kannattaa jäädä katsomaan esityksiä rinteen yläpäähän, jossa on maa on tasaisempaa.

WC-tilat  Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä ovat esteettömiä.  Inva-parkkipaikat sijaitsevat Kulttuuritalon pääovien läheisyydessä etupihalla.

Avainsanat

TapahtumatKonsertitMusiikki